Окупанти чекають на ЗСУ: У Криму набирають робітників для риття окопів у Мелітополі (фото)

У тимчасово окупованому Криму окупанти шукають людей на роботу для копання окопів у захопленому Мелітополі. Про це повідомляє "РИА Мелитополь", передають Патріоти України.

Так, мешканці півострова надіслали оголошення, яке окупанти розповсюджують у всіх своїх соціальних мережах.

"Вимоги прямо вказують на те, що розшукують "гарматне м'ясо". Список навичок здобувача роботи промовистий: земельні роботи, робота з трактором та встановлення дерев'яних щитів, пірамід", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у окупантів розпочалася справжня паніка через можливий контрнаступ української армії, а охочих рити окопи у Мелітополі та районі практично немає.

"Умови розписані казкові: проживання за рахунок роботодавця, триразове харчування, з кожним обіцяють укласти договір та сплачувати не менше 5000 рублів на день. Щоправда, працювати доведеться по 11 годин на день від 10 до 20 грудня", - повідомляє видання.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...