Окупанти добивають туристичну галузь Криму: Аксьонов "енд компані" підготували неприємний сюрприз для приїжджих

Окупаційна адміністрація таким чином хоче позбутися всіх, хто "просто приїхав відпочити на морі"

На анексованому півострові вводять обов'язкову платну обсервацію для приїжджих, зазначають Патріоти України.

Відшкодовувати вартість перебування в обсерваторі людям доведеться зі своєї кишені. Тих, хто спробує ухилитися від нав'язаної платній "послуги", чекають суди і штрафи.
Окупаційна адміністрація натякає, що таким чином хоче позбутися від потоку тих, хто "просто приїхав відпочити на морі". Таких туристів окупанти вважають проблемою і потенційною навантаженням на кримську медицину.
"Не потрібно знічев'я, якщо хтось просто хоче поїхати на море, створювати проблеми нам", - заявив з цього приводу "керівник" окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонов.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...