"Окупанти довше їхали, ніж воювали": "Азов" знищив спецназ ГРУ з Кабардино-Балкарської Республіки РФ (фото)

Бійці окремого загону спецпризначення НГУ "Азов" розгромили спецназ ГРУ РФ. Окупанти, що приїхали вбивати українців з Кабардіно-Балкарської республіки, повернуться додому вантажем "200". "Азовці" також показали фото з місця бою та документи знищених ворогів. Про це повідомили у телеграм-каналі "Азова", передають Патріоти України.

"Полк "Азов" знищив спецназ ГРУ військової частини з Кабардіно-Балкарської Республіки. Довше їхали, ніж воювали", - зазначили захисники України.

Де саме окупантам показали, що буде з кожним, хто прийде в Україну зі зброєю, не повідомляється. "Азовці" виклали фото документів ліквідованих окупантів з російського ГРУ. Серед них - паспорти, страховки, перепустки, водійські посвідчення, а також жетони з особовими номерами ГРУшників.

Також українські бійці показали фото з місця розгрому ворога. На фото видно розбиту техніку та понівечені тіла загарбників.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...