Окупанти дуже хочуть просунутися: Арестович сказав, на яких напрямках зосереджено сили ворога

Радник очільника Офісу президента України Олексій Арестович розповів про ситуацію на фронті. За його словами, сили російських окупантів наразі зосереджено у двох напрямках, передають Патріоти України.

Проте хоча ворог і намагається просуватися вглиб країни, він зазнає поразки від наших захисників. Про це Арестович розповів на брифінгу у понеділок, 25 квітня.

"Протягом доби воєнно-політична обстановка довкола України суттєво не змінилася. Основні зусилля ворог продовжує зосереджувати на напрямку Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасна, а також на напрямку Ізюм – на міста Слов’янськ і Краматорськ. Намагається просуватися, але успіху не має", – сказав він.

Радник голови ОПУ також додав, що окупанти також продовжують атакувати район оборони українських захисників у Маріуполі, використовуючи авіацію, артилерію та решту засобів.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...