Окупанти дуже ризикували і поплатилися: Українці вперше знищили російську новітню артустановку M120K Rak SMK (відео)

Російське командування вимагає від підлеглих просуватися вперед не зважаючи нінащо. І готове платити не лише піхотним м'ясом, а й технікою, причому навіть найдорожчою

В Україні на відео верифікували перший випадок знищення самохідної мінометно-артилерійської установки M120K Rak SMK, якою намагається воювати РФ.

Ролик навів військово-політичних експерт Олександр Коваленко, пояснивши, що цей "невловимий мисливець" (так він висловився про САУ) в умовах українського поля бою просто "жирна ціль". "Саме тому, швидкі втрати даної САМУ були просто невідворотні", - акцентував він у Telegram.

Аналітик пояснив, що ця модель - гарна, боєздатна зброя. Однак Росія звела її функціонал до боротьби за виживання на межі, не зумівши використати весь потенціал машини.

"Це яскравий приклад саме того випадку, коли і хороша техніка повинна застосовуватися в умовах, в яких вона розкриває свої можливості на повну, а не в умовах, коли її функціонал зводитися до боротьби за виживання на межі", - зазначив Коваленко.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...