Окупанти двічі обстріляли Сумщину: Загинув цивільний та близько 100 тварин (фото)

Російські війська за добу двічі обстріляли Сумську область, загинув чоловік та близько сотні тварин на місцевій фермі. Про це своєму Telegram-каналі повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передають Патріоти України.

"За день росіяни двічі відкривали вогонь, усього 52 "прильоти", - зазначив він.

Зокрема, після 16:30 російські війська зі ствольноїартилерії обстріляли село Волфине у Білопільській громаді - зафіксовано 6 "прильотів", а з 17:45 до 18:00 продовжили обстріл села з міномету - зафіксовано 46 "прильотів".

Внаслідок обстрілів загинув місцевий мешканець - чоловік 1940 року народження, а також суттєво постраждала місцева ферма.

"Через обстріли загинуло близько 100 голів свиней та один кінь. Пошкоджено 2 зерносклади, водонапірну вежу, млин, приміщення свиноферми та господарські споруди. Також пошкоджені три колісних трактори, автомобіль ЗІЛ", - розповів голова обласної військової адміністрації.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...