Окупанти готують провокації з розстрілом мирного населення на Донеччині: У РНБО назвали місто, яке може стати жертвою

Російська пропаганда поширює фейк, що захисники Збройних сил України перевдягнуться у форму армії РФ з білими пов’язками" та на камеру «будуть розстрілювати» мешканців Костянтинівки Донецької області. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО у Тelegram, передають Патріоти України.

«Кремлівські медіа дезінформують, що для реалізації задуманого українські військові „перевдягнуться у форму російської армії з білими пов’язками“ та на камеру „будуть розстрілювати“ мешканців Костянтинівки», — йдеться у повідомленні.

Мета провокацій — дискредитувати Україну на міжнародній арені. «Пропаганда продовжу працювати за шаблоном ї знову намагається перекласти на Україну відповідальність за масові вбивства мирного населення на території нашої держави», — йдеться у повідомленні.

Також у ЦПД наголосили, що такі повідомлення від кремлівських ЗМІ - це спроба забезпечити інформаційне алібі. «Мета „попереджувальних“ повідомлень кремлівських ЗМІ - спроба забезпечити „інформаційне алібі“ та „підготувати“ населення рф та міжнародну спільноту до скоєння страшних злочинів, які плануються окупантами», — додали в ЦПД.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...