Окупанти готують зйомки фейкового відео про знищення HIMARS: У мережу потрапив цікавий документ

Російські окупанти збираються зняти на білоруському полігоні постановкове відео для пропагандистських телеканалів. На ньому буде зафіксовано "знищення" макета РСЗО, який подадуть як справжню американську установку HIMARS, передають Патріоти України.

Про це свідчить документ, який 20 липня з'явився у мережі. У ньому регіональне відділення кремлівського інформаційного агенства "Росія сьогодні" просить міноборони РБ посприяти проведенню зйомок.

Зокрема вказано, що фабрикація доказів "перемог" окупантів має відбутися 22 липня на військовому полігоні Обуз-Ліснівський. Цього ж дня РФ поставить сюди макет РСЗВ. В офіційному листі зазначено, що у зйомках братиме участь білоруський фотокореспондент, який, очевидно, і буде фіксувати все на камеру.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...