Окупанти гинуть щодня у "м'ясорубці": У мережі з'явилося відео потужного удару по ворожій піхоті із "Стугни"

Російську піхоту командування щодня кидає в бій, незважаючи на втрати. Тому українські воїни знищують ворогів "пачками". Журналіст Денис Казанський показав, як на одному із напрямків захисники України вдарили із ПТРК "Стугна" по групі окупантів. Шансів вижити у жодного з десятка загарбників просто не було, передають Патріоти України.

"Удар зі "Стугни" по російській піхоті. Ось так щодня у безглуздій м'ясорубці гинуть і вирушають додому в цинкових ящиках російські мобіки", – написав журналіст. На відео видно, як українські воїни наводяться на гурт із 10-11 окупантів.

Судячи з коментарів за кадром, захисників України непокоїть ймовірність, що загарбники можуть встигнути розбігтися чи стрибнути в окопиАле побоювання виявилися безпідставними. Ймовірно, це були чергові російські "мобілізовані", котрим у ході "підготовки" так і не пояснили, як діяти під час обстрілу. Снаряд влучив прямісінько у групу "мобіків". Вижити у них, схоже, не було жодного шансу.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...