Окупанти і колаборанти заметушилися після нових вибухів у Херсоні, деякі збирають речі, - Гуменюк

На фоні успішного контрнаступу Збройних сил України окупанти та колаборанти почали панікувати. А після сьогоднішніх вибухів у центрі Херсона путінська армія та зрадники заметушилися та прийнялися збирати реч, передають Патріоти України.

Таку заяву зробила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. Звернення транслювалося в етері всеукраїнського телемарафону.

"Поки що ми спостерігаємо підвищене нервування колабораційної влади, окупаційних військ, дуже метушливі збори речей тощо. Цілком можливо, що серед цих намародерених речей є й вибухонебезпечні. Тому недотримання заходів безпеки – це їх коронна фішка. Ми вже знаємо, що цілком можливе просто нервове куріння", – сказала Гуменюк.

Вона також зазначила, що українські захисники продовжують звільнення територій, і звернулась із закликом дотримуватися інформаційної тиші, адже розповсюдження будь-яких даних дуже шкодить підрозділам ЗСУ.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....