Окупанти, які повернулися за обміном до РФ, заявили про тиск і готовність знову воювати проти України (відео)

Окупанти, які повернулися до Росії в рамках обміну військовополоненими, заявили, що в Україні нібито зазнали "тиску". Більше того, вони висловили готовність знову воювати проти України, передають Патріоти України

Так, один із звільнених із полону в інтерв'ю кремлівським ЗМІ сказав, нібито в Україні його "примушували багато чого говорити під автоматами". Він поскаржився, що його нібито обзивали та ображали, а годували двічі на день "двома-трьома ложками" каші.

Раніше в полоні Збройних сил України в цього окупанта взяв інтерв'ю український журналіст Володимир Золкін. У бесіді полонений заявив, що задоволений ставленням українських командирів."Я тут набрав чесно кілограмів 6 або 7. Тут ставлення в командирів повністю як до людей, тут все по-людськи. …Тут і очі розкриваються по-іншому", – говорив він.

Ще один російський військовий, який вінтерв'ю Золкіну визнав, що пропаганда в РФ вигадала "нацизм" в Україні, також "перевзувся" після повернення додому.

"Фашизм присутній в Україні. Знущаються, знущаються жорстко, насильно, спочатку били, після чого утримували в умовах… у підвалі жили, спали на піддонах. Годували, ну, нехай двічі на день, почуття голоду постійне, схуд, напевно, кілограмів на 10. Дай Бог сил і здоров'я повернутися, дати їм бій до самого кінця, щоб припинити безлад, який там відбувається", – заявив він.

Проте, перебуваючи в Україні, окупант закликав росіян відмовлятись від участі у війні."Відбувається все зовсім інакше, тут немає нацизму. Сплю на сухому місці, вкриваюся. Ставлення хороше, годують добре, почуття голоду не маю, все, що говорять по телевізору про полон, усе це брехня. …Хлопці, ну, не все те правда, що кажуть у нас по телевізору. І ніхто не захоплював мирне населення, всі мирні люди, є також військовослужбовці, які зараз захищають свою землю. Не треба йти сюди воювати", – казав загарбник.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...