Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України.

"Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний цивільний чоловік, який знаходився на вулиці поруч із будинком", – написав Синєгубов.

Окрім того, за повідомленням голови ОВА, приблизно о 14.00 окупанти обстріляли з артилерії село Одноробівка. "У результаті п'яти ударів пошкоджено два двоповерхові багатоквартирні будинки, один приватний будинок і мережі. Без потерпілих", – зазначив він.

Синєгубов поінформував також про атаку керованими авіабомбами по Черкаських Тишках Харківського району. "Удар по приватному будинку. Постраждала 74-річна жінка, [вона] госпіталізована до медичного закладу", – уточнив голова ОВА.

Синєгубов розповів, що кількість постраждалих унаслідок удару по підприємству в Харкові зросла до п'яти, там рятувальники станом на 17.45 гасять пожежу.


Навчання на ЗРК Patriot, який Німеччина додатково передасть Україні, вже розпочалися - Борис Пісторіус

субота, 18 травень 2024, 15:16

Німеччина вже розпочала підготовку українських військовослужбовців, які використовуватимуть для захисту України обіцяну їй додаткову протиповітряну установку Patriot. Про це міністр оборони Борис Пісторіус заявив на зустрічі з литовським колегою Лаурін...

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску - ЗСУ

субота, 18 травень 2024, 14:53

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску. Зокрема, велика кількість атак минулої доби на ЗСУ була здійснена у районі Кринок на Херсонщині. Про це розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук,...