Окупанти на БМП впритул наблизилися до позиції ЗСУ: У мережу потрапило відео запеклого бою на Луганщині

Двоє українських воїнів вступили у ближній бій із російськими окупантами на Луганщині. Загарбники на БМП під'їхали до позицій українських захисників практично впритул і намагалися захопити окоп, в якому перебували воїни, передають Патріоти України.

Двоє українців із 92-ї окремої механізованої бригади змогли відбити атаку. Вражаючі кадри бою показали у Сухопутних військах Збройних сил України.

"Солдат 92-ї механізованої бригади ЗСУ з позивним "Хижак" під час ближнього бою з росіянами у Луганській області. Ворожа штурмова група на БМП виїхала впритул до позиції, яку займало двоє наших воїнів, та намагалась миттєво захопити окоп", – зазначили у Сухопутних військах.

На кадрах, знятих одним з українських воїнів, видно, що загарбники підібралися до окопу, в якому перебували українські військовослужбовці, практично впритул. Вони безперервно обстрілювали українців.

Однак під шквальним вогнем "Хижак" відстрілювався, використовуючи то РПГ, то автомат. Його побратим при цьому заряджав зброю. Зрештою українські воїни взяли гору над російськими штурмовиками. "Атаку відбито, хлопці вижили", – резюмували у Сухопутних військах.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...