Окупанти на Донбасі вдарили ракетою по автокрану, який працював над відновленням інфраструктури, є жертви

У суботу, 7 серпня, на Донбасі найманцями РФ був убитий військовослужбовець Збройних сил України (ЗСУ). Він загинув під час обстрілу селища Піски біля Донецька, допомагаючи місцевим жителям. Ще одного воїна було поранено. Про це повідомили на сторінці 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського у Facebook, передають Патріоти України.

Ворожа протитанкова керована ракета влучила в автокран, який працював над відновленням цивільної інфраструктури Пісків. Зазначимо, що своїми діями російського-окупаційні війська грубо порушили Мінські домовленості та режим припинення вогню. Стан здоров'я постраждалого українського захисника – середньої важкості, йому надають необхідну допомогу.

"Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого!" – додали у пресслужбі 58-ї ОМБ.


У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...