Окупанти на фронті дуже поспішають: В ОТУ "Луганськ" розкрили, в чому причина

Російські окупанти на фронті не ведуть підготовки до зимового періоду та намагаються максимально використати суху погоду. Про це в ефірі телемарафону Єдині новини розповіла речниця оперативно-тактичного угруповання Луганськ Анастасія Бобовнікова, передають Патріоти України.

«За даними нашої розвідки, ворог не готується до зимового періоду. Вони намагаються максимально використати суху погоду, яка зараз на Донеччині. У нас ще не було значних дощів», — сказала вона.

Бобовнікова додала, що росіяни на фронті максимально використовують артилерію, FPV-дрони та інші наявні засоби ураження, сподіваючись, «що вони зможуть досягти якихось цілей до морозів».

Речниця підкреслила, що українські сили на відміну від ворога, проводять заходи підготовки до зимового періоду. За її словами, росіянам буде набагато важче штурмувати українські позиції.

Франція не виконає свою обіцянку про допомогу Україні на 3 млрд євро у 2024-му: Міністр оборони Лекорню назвав причину

вівторок, 15 жовтень 2024, 19:51

Франція не зможе надати Україні допомогу на 3 млрд євро у 2024 році, як було обіцяно раніше, через дефіцит бюджету. Про це заявив міністр оборони країни Себастьян Лекорню, повідомляють Патріоти України з посиланням на Politico. «На початку 2024 року бу...

Страта бійців під Покровськом: Офіс генпрокурора заявив про встановлення імен більшості загиблих

вівторок, 15 жовтень 2024, 19:44

В Офісі Генпрокурора повідомляють про встановлення більшості імен 16 українських полонених бійців, яких російські окупанти розстріляли на Покровському напрямку. Про це розповів керівник Департаменту війни Офісу генпрокурора Юрій Бєлоусов, передають Пат...