"Окупанти на собі відчувають "тепло" російських снарядів": ЗСУ використовують у боях на півдні трофейну техніку та зброю (фото)

Захисники України під час боїв проти ворожої армії РФ захопили немало трофеїв. Російська техніка, а також озброєння і снаряди у підсумку вражають вогнем самих окупантів. Про це розповів речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. У своєму Telegram-каналі він опублікував кілька фото трофеїв ЗСУ, передають Патріоти України.

Чиновник наголосив, що техніка й боєприпаси ворога були захоплені бійцями Руху опору "Південь" Української добровольчої армії ще навесні.

Тоді трофеї передали в лави ЗСУ, а нині вони беруть участь у боях проти ворога на південному напрямку. "Так само, як окупанти на собі відчувають "тепло" російських снарядів, "віджатих" партизанами під час звільнення тимчасово захоплених територій. Російські боєприпаси по російських загарбниках... Як це прекрасно!" – прокоментував Братчук.



Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...