Окупанти на уроках та операції з БПЛА: у РФ школярів готують до війни, - розвідка Британії

У Російській Федерації розпочався новий навчальний рік за оновленою програмою. Школярів готуватимуть до війни. Про це йдеться у звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії від 6 вересня, передають Патріоти України.

За інформацією аналітиків, для дітей підготували програму, яка містить у собі не тільки військові навички, а й погляд Кремля на загальну історію України зі спотвореними фактами.

1 вересня президент Росії Володимир Путін особисто вирішив провести відкритий урок для певних школярів, де розповів, що на них може чекати в новому навчальному році.

У британській розвідці зазначили, що в оновленому іспиті з національної історії буде включено пункти, які стосуються окупації Кримського півострова, інших українських територій, а також війну РФ проти України.

Також війні буде присвячено предмет "Основи безпеки життєдіяльності", який орієнтований на школярів зі старших класів.

"Він включає в себе модуль базової військової підготовки. Це буде поводження з автоматами Калашникова, використання ручних гранат, операції з безпілотними літальними апаратами (БПЛА) і надання першої допомоги на полі бою", — йдеться в повідомленні.

Ба більше, на уроки до учнів можуть приходити російські окупанти, які воювали в Україні.Така шкільна програма має кілька цілей — ознайомлення школярів із війною, спроба виправдати агресію проти України, а також бажання прищепити бойовий настрій старшокласникам, які в майбутньому можуть бути потенційно мобілізовані.

"Впровадження операцій із БПЛА вказує на їхнє зростаюче значення на полі бою і на уроки, витягнуті з цих систем безпосередньо з конфлікту в Україні", — підсумували аналітики.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...