Окупанти намагаються наступати на півдні: Українські військові готуються "зустрічати" (відео)

У Кіровоградській та Миколаївських областях уночі російські загарбники обстрілювали позиції українських захисників і населені пункти, використовуючи танки БМП та артилерію. Ракетними ударами вражено різні об'єкти інфраструктури. Про це повідомляє офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров, передають Патріоти України.

"На Миколаївщині та Херсонщині противник продовжує заходи з відновлення боєздатності, намагається поповнити запаси та обладнати позиції. Вочевидь, противник активізує бойові дії та намагатиметься відновити наступ із метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області. Але наші сили готують адекватну відповідь", - наголосив він.

За ніч українські воїни ліквідували 14 окупантів і чотири одиниці техніки. "Зважаючи на перебування в акваторії Чорного моря угруповання російських військових кораблів, озброєних крилатими ракетами, рівень загрози ракетних ударів залишається високим", - підкреслив Назаров.


Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...