Окупанти намагаються прорватися на трьох ділянках на Донбасі: З’явилася нова мапа бойових дій

Російська армія надалі намагається прорвати оборони українських військ на сході, а ЗСУ завдають окупантам контрударів. Про це свідчать дані нової мапи бойових дій в Україні станом на 22 грудня від Міноборони Великої Британії, передають Патріоти України.

Як уточнили у британській розвідці, загарбники роблять спроби прориву на трьох ділянках на Луганщині та Донеччині. Йдеться про райони Сватового, Кремінної та Бахмута. Проте ворожі війська не мають там успіхів.

Водночас Сили оборони України відтісняють російську армію на Луганському напрямку та завдають контрударів на Донеччині, де тривають запеклі бої на околицях Бахмута.

Водночас ЗСУ на Херсонському та Запорізькому напрямках продовжують завдавати точних ударів по російських транспортних вузлах та накопиченнях військ противника.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...