Окупанти намагаються просунутися у бік Слов'янська й Краматорська: У МВС розповіли про загострення на Донбасі

Ворожа російська армія активізувала наступ на території Луганської та Донецької областей. Там нині тривають найтяжчі бої. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко вефірі всеукраїнського телемарафону. За його словами, саме на сході зосереджена увага українських Сил оборони, передають Патріоти України.

"Якщо говорити про фронти, то, безумовно, ключова наша увага прикута повністю до Донбасу. Все найголовніше відбувається саме там", – пояснив він.

Денисенко наголосив, що російські загарбники намагаються просунутися в бік міст Слов'янськ і Краматорськ на Донеччині. Також під постійними атаками ворога перебувають Рубіжне й Попасна на Луганщині.

І, звісно ж, окупанти продовжують нищити Маріуполь. За словами представника МВС, попри заяви глави країни-агресора, ніби жодного штурму "Азовсталі" в місті не буде, атаки продовжуються. Так, 23 квітня територію комбінату ворог весь день "поливав" снарядами.

Водночас Денисенко підкреслив, що провокацій противника на свято Великодня вдалося уникнути. "Загалом щодо великодньої ночі з точки зору безпеки храмів, людей, які приходили вночі або зранку до церков, і зараз ситуація більш-менш спокійна", – додав він.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...