Окупанти намагаються захопити Соледар: У Генштабі розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямку

Наразі ситуація на Бахмутському напрямку складна, але контрольована Збройними силами. Українські військові успішно відбивають атаки російської армії. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передають Патріоти України.

"Противник завдав авіаційних ударів по позиціях наших військ в районах населених пунктів Соледар та Бахмут, вів наступальні дії в районах семи населених пунктів", - зазначив він.

ЗСУ стримували окупантів в районах Берестового, Соледара та Бахмут. У Генштабі наголошують, що росіяни намагаються захопити Соледар, аби просунутися до Часового Яру.

"Противник намагається блокувати Бахмут з півдня, північного сходу та оволодіти Соледаром. Цим створити сприятливі умови для продовження наступу в напрямку населеного пункту Часів Яр з метою подальшого повного блокування Бахмуту із заходу. Збройні сили України чинять опір. Унас все виходить", - наголосив Громов.


"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...