Окупанти намагаються запустити порт у Маріуполі для військових потреб (відео)

Російські окупанти у Маріуполі намагаються організувати роботу порту для своїх військово-логістичних потреб. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Триває спроба запуску порту для військово-логістичних потреб. Вчора почали вичищати та звільняти залізничну колію від пошкоджених вагонів", - зазначив він.

Радник мера пояснив, що колія необхідна для швидкого пересування потягів з порту до Волновахи, а також для сталого сполучення ремонтної бази на Маріупольському металургійному комбінаті ім. Ілліча з портом.

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...