Відкинуті за межі попередніх позицій: Окупанти намагалися піти на штурм Харкова, але жорстко отримали по зубах

Російські окупанти зазнали чергової поразки під час боїв за Харків. Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Він зазначив, що у вівторок, 15 березня, російські окупанти спробували вдатися до штурму Харкова з боку П'ятихаток. Збройні сили України завдали супротивникові серйозної поразки. "Сьогодні російські окупанти зазнали ганебної поразки під Харковом. Пообіді окупанти намагалися піти штурмом на Харків із П'ятихаток. Збройні сили України завдали значних втрат противнику. Ворога відкинули за межі його попередніх позицій", - йдеться у дописі.

У першій половині дня бої з окупантами йшли і в Руських Тишках. Зіткнення тривало понад годину. Українські бійці Збройних Сил також змусили ворога відступити на колишні позиції. Крім того, зазначимо, що за кілька днів до того з Дергачів було вибито російських окупантів.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: