Окупанти нарощують тиск: У ЗСУ на Донбасі знов поранені

21 травня в районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації поблизу Луганського двоє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення та один бойове травмування, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

Воїнів евакуювали до лікарні, їхній стан задовільний. На обстріли противника ЗСУ відкрили вогонь у відповідь.

На місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування Військової служби правопорядку.

Поблизу Катеринівки окупанти відкривали вогонь з артилерійських установок 122 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті Водяного російсько-окупаційні війська два рази стріляли з мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Біля Новоселівки противник двічі вів вогонь з мінометів 82-го калібру, поблизу Пісків - з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів.

У районі Луганського окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Гнутового – ще й зі стрілецької зброї.

Крім того, станом на 7 ранку 22 травня зафіксували два порушення "тиші": поблизу Пісків окупанти стріляли з мінометів 120-го та 82-го калібрів та великокаліберних кулеметів, а неподалік Причепилівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На обстріли противника наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Сьогодні бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...