Окупанти насильно депортують у Росію маріупольців та видають "папірець" про заборону виїзду на 2 роки

Російські окупанти примусово депортували декілька тисяч маріупольців у свої депресивні райони. Ворог прикрився "евакуацією", адже добровільно їхати у країну орків українці ні за що б не погодилися, зазначають Патріоти України.

Спорткомплекс "Терраспорт" був найбільшим укриттям у Маріуполі. Російські окупанти примусово вивезли людей, які переховувалися там від ракет, до своєї країни.

Викрадення тисяч маріупольців

Окупанти примусово, під виглядом "евакуації", вивезли тисячі маріупольців до Новоазовська. Там провеи фільтраційні заходи, відібрали у наших громадян паспорти України та перевезли у Таганрог.

Звідти маріупольців поїздами відправляли у різні депресивні та економічно проблемні міста країни-агресора. Українським громадянам видали "папірці", які змушують залишатися у певному місті як мінімум на 2 роки із зобов’язанням працевлаштування на вказане місце роботи.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...