Окупанти не хочуть йти у бій проти ЗСУ: РФ відправила в Україну свого "карателя"

Російські окупаційні війська зазнають значних втрат на війні в Україні. Через це рашисти бояться йти у зіткнення з українськими захисниками, тому бунти у ворожій армії набувають масового характеру, передають Патріоти України.

Задля приборкання окупантів у Кремлі вирішили відправити в Україну "досвідчених карателів". Про це свідчить перехоплення розмови загарбника зі своїм батьком, яке опублікувала Служба безпеки України.

Зокрема, на війну відправили генерала Мурадова, відомого своєю жорстокістю після командування окупантами у Сирії. Він влаштовує "показові суди", але навіть це не впливає на ситуацію.

"Ну, Мурадов, типа, приехал, показательный суд устроил. Потому что никто не хотел ехать вперед дальше… Ну, ротные не хотели везти своих пацанов на смерть. И сами парни были не готовы. Он вчера ротных разъе*ал, показательно там… раздел, они все из карманов повыкладывали, связал им руки… в ПАЗики загрузил и увезли", – розповів рашист.

Але, попри це, тих, хто відмовляється йти на війну, все одно потім повертають додому. У СБУ додали, що оскільки у РФ не можуть офіційно визнати, що їхні солдати масово відмовляються воювати, командування називає їхню втечу "відпустками".

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....