Окупанти не припиняють "м'ясних" штурмів в Україні: Втрати ворога показали на відео з-під Сватового

На фронті під тимчасово окупованим містом Сватове на Луганщині зняли ворожу позицію, всіяну мертвими військовослужбовцями ЗС РФ. Це стало результатом чергового "м'ясного" штурму загарбників, який отримав потужну відповідь від Сил оборони України, передають Патріоти України.

Кадри зняли з дрона бійці 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. кошового отамана Івана Сірка. Їх опублікував зокрема й російський антивоєнний Telegram-канал, щоб показати землякам, що для Кремля життя та своїх людей нічого не означають.

"Якщо ви думали, що із закінченням боїв за Бахмут і виведенням ПВК "Вагнер" із міста "м'ясні" штурми припинилися – то ні. Російські командири так і продовжують безглуздо винищувати свою піхоту", – йдеться у підписі до ролика.

На ньому з висоти показано колишню позицію окупантів у лісосмузі. Там серед дерев видно багато тіл ліквідованих росіян.

"Двохсоті" загарбники валяються з автоматами в обнімку або парами. А поряд ями буквально забиті ще купами трупів військовослужбовців путінської армії.

Автори російського каналу наголосили, що на кадрах з безпілотника з району Сватового зафіксовано наслідки чергової свідомо провальної лобової атаки армії РФ."Але Z-патріотам цього мало. Вимагають мобілізувати та вигнати на забій ще більше. Щоб у полях ось так лежали не сотні, а тисячі", – визнали там.

Увага! Відео 18+

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....