Окупанти обстріляли базу ФК "Металіст" на Харківщині (фото)

Російські окупанти ракетним ударом значно пошкодили навчально-тренувальний центр футбольного клубу "Металіст 1925" у селищу Високе. У будівлі вилетіли вікна, часково обвалився фасад, уламками було пошкоджено велику частину спеціального обладнання. Про це повідомили на офіційні й сторінці НТЦ, передають Патріоти України.

Зазначається, що ракета пошкодила не лише зовнішню частину споруди, але й внутрішні приміщення. "Все зруйноване ми обов'язково відбудуємо після нашої перемоги, а вже наступного сезону "Металіст 1925" дасть гідний бій "Шахтарю", "Динамо" та іншим клубам Української Прем'єр-Ліги у вільній європейській Україні", – зазначають у ФК.

На фотографіях із смт Високе видно, що після ракетного удару в землі залишилась кількаметрова вирва. "Вибух був такої сили, що залишки грунту розкидані в радіусі більше ста метрів від його епіцентру", – коментують в навчальному центрі.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...