Окупанти обстріляли гуртожиток у Харкові на Салтівці: Кількість загиблих та поранених зросла

Російські окупанти ввечері 17 серпня вкотре обстріляли Харків. Загарбники влучили у гуртожиток в районі Салтівка. Кількість загиблих зросла до 6 людей, постраждало ще 16 осіб. Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та президент Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

"Коли чуєш про харківську Салтівку – це знову біль. Біль за всю Україну. Біль за Харків. Ракетний удар… По гуртожитку… Будівля вщент зруйнована. Точну кількість загиблих і поранених встановлюємо. Підлий і цинічний удар по цивільних, що не має жодного виправдання й демонструє безсилля агресора. Не пробачимо, помстимося", - написав президент.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти вбили 6 цивільних та поранили 16 мешканців Харкова. Гасіння займання триває.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...