Окупанти обстріляли Красногорівку: є поранені серед бійців ЗСУ та цивільних

Збройні формування Російської Федерації сьогодні обстріляли цивільну інфраструктуру міста Красногорівка і здійснили 13 обстрілів позицій українських захисників. Про це повідомляється у вечірньому зведенні штабу щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, інформують Патріоти України.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», неподалік населеного пункту Золоте-4, російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а біля Світлодарська та Новотошківського ворог використав великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів Піщевик, Красногорівка та Гнутове, противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля селища Опитне - ще й з протитанкового ракетного комплексу. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації використали протитанкові гранатомети.

«Внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських воїнів. Військовослужбовцям оперативно надано необхідну медичну допомогу. На місці події працюють командування військової частини та представники військової служби правопорядку ЗСУ», - йдеться у повідомленні.

В районі населеного пункту Красногорівка противник здійснив обстріл цивільної інфраструктури, в результаті чого поранено цивільну особу. Потерпілого доставили до медичного закладу. Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...