Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля КПВВ "Мар'їнка", є поранені (відео)

Окупанти вели обстріл саме тоді, коли лінію розмежування перетинала значна кількість цивільних.

Внаслідок обстрілів українських позицій біля контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка», що на лінії розмежування, поранені два бійця, пропуск через контрольний пункт тимчасово припинено, інформують Патріоти України.

Як повідомляється на сторінці прес-центру штабу операції Об’єднаних сил у Facebook, окупанти здійснили обстріл з протитанкового ракетного комплексу позицій українських бійців неподалік КПВВ «Мар’їнка». «Внаслідок обстрілів два військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення», - йдеться у повідомленні. Наголошується, що окупанти вели обстріл саме тоді, коли лінію розмежування перетинала значна кількість цивільних громадян.

«Наразі здійснення пропуску через КПВВ «Мар’їнка» тимчасово припинено. Прикордонники вжили заходів щодо забезпечення безпеки громадян та персоналу. Рішенням командувача Об’єднаних сил введено режим «Червоний» до окремого розпорядження», - сказано у повідомленні. Повідомляється, що решта КПВВ працює у звичному режимі.

Джерело: ТСН.ua

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...