Окупанти обстріляли ракетами околиці Одеси

Російські окупанти ввечері 6 травня ракетами обстріляли Одеський район. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передають Патріоти України.

За його словами, дві ворожі ракети були випущені сьогодні в другій половині дня по Одеському району. "Люди не постраждали", - сказав Марченко.

При цьому, він не уточнив, які наслідки ракетного удару. Очільник військової адміністрації області закликав не поширювати неперевірену інформацію й стежити за офіційними сторінками державних органів влади.

У свою чергу, спікер оперативного штабу Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що сьогоднішній обстріл регіону мав би набагато гірші наслідки, якби не добра робота української ППО. Крім того, Братчук заявив, що окупанти намагаються вести більш інтенсивну повітряну розвідку.

Як відомо, 2 травня російські окупанти атакували Одесу ракетами з моря, внаслідок чого загинув 15-річний підліток, який біг попередити про сигнал повітряної тривоги сусідів.

23 квітня російські ракети влучили в житлову багатоповерхівку, де загинуло 8 людей, зокрема молоде подружжя, а також 3-місячне немовля з матір'ю і бабусею.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...