Окупанти обстріляли село на Харківщині, загинула молода жінка

Окупаційні війська 7 травня обстріляли село Коробочкине Чугуївського району, що на Харківщині. Є жертва, повідомляють Патріоти України із посиланням на пресслужбу Харківської ОДА.

Ворожий снаряд потрапив в приватний будинок. Внаслідок цього загинула 28-річна дівчина. Місцева влада просить жителів Харківщини бути обережними та уважними. "Не нехтуйте сигналами тривоги. Без нагальної потреби не виходьте з укриттів", – наголосили в Харківській ОВА.

Ракетний удар по Харківщині

Зранку 7 травня російські війська завдали ракетного удару по Краснограду на Харківщині. За уточненою інформацією, окупанти атакували громаду двічі. Пошкодили об'єкт критичної інфраструктури, навколишні будівлі та автомобілі. Однак загиблих та поранених, на щастя, немає. Перед цим в області голосили повітряну тривогу.

2 травня окупанти завдали по Харкову 2 удари із реактивних систем залпового вогню та здійснили один артилерійський обстріл. Вони пошкодили цивільні об'єкти на Північній Салтівці та поранили двох людей.

Також загарбники обстрілювали Золочів, Барвінкове, Дергачі та Чугуїв. В Чугуївському районі внаслідок обстрілів постраждала одна людина. До слова, сьогодні росіяни теж накрили артилерією Золочів. Місцевих просили не покидати укриття до кінця дня.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...