Окупанти обстріляли центр допомоги людям похилого віку в Херсонській області, - голова ОВА

Російські окупанти обстріляли Херсонський геріатричний центр, розташований у селі Степанівка. Обійшлося без загиблих та постраждалих. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у Telegram, передають Патріоти України.

«Російська армія завдала удару по Херсонському геріатричному центру, що у селі Степанівка. Окупанти підло цілили у заклад, де надають допомогу літнім людям», — пише він.

Янушевич повідомив, що в будівлі центру зруйновано ворота, вибито вікна та двері, пошкоджено дах та ганок. Обійшлося без загиблих чи поранених, додав голова ОВА.

Після втечі росіян із Херсона 11 листопада окупанти практично щодня обстрілюють деокуповане місто.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...