Окупанти обстріляли відразу два райони Харкова, є постраждалі

Російські окупанти знову обстріляли Харків. Під удар потрапили два райони міста. Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України.

"Обстріл двох районів Харкова. Попередньо, прильоти в Холодногірському і Новобаварському районах міста", - розповів він.

Незабаром стало відомо, що в Харкові в результаті обстрілу госпіталізували двох осіб. Про це у своєму Telegram повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. "На цю хвилину медики госпіталізували 2 осіб, стан постраждалих - середній", - зазначив він.

Глава ОВВА закликав жителів міста Харків і області перебувати в укриттях. Потім Терехов уточнив, що у Новобаварському районі удар припав на приватний сектор - пошкоджені декілька приватних будинків та багатоповерхівка поруч із ними.

У Telegram-каналах вже повідомляють, що окупанти запустили по Харкову ракети з Бєлгорода. Частину з них нібито збили сили Протиповітряної оборони України. За непідтвердженою інформацією, РФ била по Харкову "Іскандерами".

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...