Окупанти обстріляли Збройні сили біля Золотого і Попасної, - штаб ООС

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких провокативних дій супротивника.

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції українських підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє штаб Операції Об’єднаних сил, передають Патріоти України.

Так збройні формування окупантів двічі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів по позиціях Об'єднаних сил біля Невельського. Також були ще три обстріли українських позицій: біля Золотого-4 (поза межами ділянки розведення) – зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів; неподалік Попасної – зі стрілецької зброї; біля Травневого – з автоматичних гранатометів та зі стрілецької зброї. Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано, повідомили у штабі.

Також у штабі додають, що підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких провокативних дій супротивника.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...