Окупанти обстріляли звільнений Куп’янськ

Окупаційні війська вранці 11 вересня обстріляли правий берег Куп’янська Харківської області – ту частину міста, яку звільнили Збройні сили, повідомив депутат Куп’янської міської ради Вадим Крохмаль. Про це повідомив Крохмаль в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Куп’янськ розділений на дві половини річкою Оскіл. На сьогодні на правому березі, там, де центр міста, ситуація непроста, але вже повністю контрольована нашими військовими. Щодо лівого берега – там поки що є невеликі питання. Ще триватиме зачистка.

Зранку була обстріляна саме права частина міста, стріляли просто по мирних жителях. З зенітних комплексів був обстріл", - сказав депутат міськради.

Він наголосив, що ймовірні жертви та руйнування ще встановлюються.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...