"Окупанти оскаженіли": Арестович повідомив про підрив партизанами моста поблизу Мелітополя

Українські партизани підірвали залізничний міст поблизу Мелітополя. Він частково знищений. Про це написав у Facebook Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Вчора в районі Мелітополя наші партизани підірвали залізничний міст. Міст зруйнований частково. Вже добу жоден ешелон з Джанкоя в Мелітополь не прийшов", - зазначив радник голови Офісу президента.

За його словами, рашисти оскаженіли від такої події. Невідомо, скільки часу російським окупантам знадобиться на відновлення мосту.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...