Окупанти передали тіло: Ідентифіковано героя, життя котрого намагалась врятувати медгрупа, підступно розстріляна солдатами Путіна

Передане 21 липня проросійськими бойовиками тіло ідентифікували. Це військовослужбовець, якого вважали пораненим поблизу Зайцевого. Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил.

За даними штабу, окупаційні сили передали українській стороні тіло сержанта Ярослава Журавля, який отримав поранення під час обстрілу евакуаційної групи поблизу Зайцевого.

Церемонія прощання відбудеться у селі Андріївка, Верхньодніпровського району, Дніпропетровської області 23 липня об 11:00.

"Командування ООС висловлює глибокі співчуття близьким та рідним загиблого військовослужбовця і наголошує, що такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними. За свої злочини ворог понесе заслужене покарання", - наголосили у штабі.

Як відомо, 13 липня проросійські бойовики обстріляли евакуаційну групу поблизу Зайцевого. Бійці морської піхоти та військовий медик повинні були забрати з сірої зони загиблого військовослужбовця. Внаслідок обстрілу загинув медик, а ще один військовий отримав поранення.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...