Окупанти переїхали військовим КамАЗом авто з родиною поблизу Мелітополя, серед загиблих - дитина

У Запорізькій області біля тимчасово окупованого міста Мелітополь російські загарбники на військовій вантажівці КамАЗ переїхали легкову автівку з людьми. Зухвалий злочин росіяни вчинили у понеділок, 25 липня, передають Патріоти України.

На місці аварії загинули двоє дорослих та дитина, що перебували у машині. Про це на своєму каналі у Telegram повідомив законний міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, окупанти наїхали на людей на трасі між захопленими містами Мелітополь та Бердянськ. "Те, що навіть не можна назвати звірством, адже рашисти точно не люди й гірші за найдикіших тварин. Сподіваюсь, застануть пекло при житті від наших військових", – написав Федоров.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...