Окупанти під час втечі кинули озброєння та техніку: У ГУР розповіли про долю окупантів, які втекли з Ізюма

Підрозділи 20-ї гвардійської загальновійськової армії РФ під час відступу від Ізюма та Балаклії зазнали великих втрат.

Підрозділи російських окупантів, які втекли з Харківської області внаслідок наступу ЗСУ, перебувають біля кордону з РФ. Вони не мають зв'язку з командуванням, їжі та боєприпасів. Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони.

Зазначається, що військові РФ, які відступили з ізюмського напрямку до Донецької області, очікують на підвезення боєкомплекту та палива.

Окупанти при відступі вимушено кинули практично все озброєння та техніку.

Як повідомили у ГУР, підрозділи 20-ї гвардійської загальновійськової армії РФ (в/ч 12721) під час відступу від Ізюма та Балаклії зазнали великих втрат.

"У деяких ротах залишилося близько половини особового складу. Ті, хто вижив, мають намір рухатися в бік російського кордону, щоб повернутися додому", - зазначили у розвідці.

Також окупанти зосередилися поблизу російського кордону у районі Бєлгородської області.

Нагадаємо, десантники 25 бригади розповіли, як звільняли Ізюм Харківської області.

Також повідомлялося, що на Харківщині підрахували трофейну техніку Росії. Українським військовим дісталося 227 одиниць техніки ворога.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...