Окупанти підірвали всі мости на правобережжі Херсонщини: Хлань назвав головну мету загарбників

Окупаційні війська Росії на правобережжі Херсонської області підірвали не тільки Дар'євський і Тягинський мости. Вони підірвали ще й міст на виїзді з Снігурівки в сторону Херсону через канал, а також мости в Новокаїрах і Мілово. Таким чином, в цій частині регіону підірвані всі естакади. Ворог намагається пригальмувати наступ ЗСУ. Про це заявив депутат облради Сергій Хлань, передають Патріоти України.

Як повідомляє Укрінформ, він розповів про те, що російська окупаційна армія підірвала всі мости на правобережжі Херсонщини.

"Окупанти підірвали не тільки Дар'євський і Тягинський мости, вони підірвали міст на виїзді з Снігурівки в бік Херсона через канал, підірвали міст в Новокаїрах, підірвали міст в Мілово. Тобто окупанти наразі підривають абсолютно всі мости, які є на правобережній частині", - зазначив Хлань.

Втім, він також зазначив, що росіяни посилили свої позиції в селах на підступах до Каховської гідроелектростанції. Є відомості, згідно з якими окупанти зміцнюють свої оборонні редути в Придніпровському – поворот з Бериславської траси на Снігурівку.

Як вважає депутат, дії окупантів спрямовані на забезпечення відходу своїх частин з лінії фронту. "Тобто можна говорити, що під натиском наших Збройних сил окупанти готуються і роблять все можливе, щоб це був не абсолютний провал фронту, а щоб це виглядало як плановий відступ від лінії фронту", - підкреслив Сергій Хлань.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...