Окупанти планують чергову капость: До Донецька їдуть депутати російської Думи, Маргарита Симоньян і Пасічник

Ціла група відомих кремлівських пропагандистів прямує до Донецька на окуповану частину Донбасу. Інформаційні ресурси бойовиків ОРДЛО заявили, що росіяни організували в Донецьку форум "Русский Донбасс", де повинні виступити глава каналу Russia Today Маргарита Симоньян, її чоловік Тигран Кеосаян, ватажок "ЛНР" Пасічник, російські журналісти і політологи, передають Патріоти України.

Інформацію оприлюднив блогер Necro Mancer в соцммережах. Крім того, в Донецьк направляються депутати російської Думи Андрій Козенко і Казбек Тайсан. Росіяни організували форум, який триватиме протягом 2 днів - з 28 по 29 січня. Програма включає пленарне засідання та круглий стіл. Засідання російських пропагандистів і депутатів буде розділено на чотири блоки: "Історичне минуле Донбасу", "Сучасний період у розвитку Донбасу", "Наше майбутнє з Росією" і "Думка".

Соціальні мережі зазначають, що Росія продовжує обробляти жителів ОРДЛО месседжами про "російські корені" і "російське майбутнє" Донбасу. Однак ні визнавати, ні включати "ЛДНР" до складу РФ Москва не збирається. Головною метою російської влади є повернення окупованої території до складу України на власних умовах, оскільки місцевий електорат з проросійськими поглядами повинен підтримати проросійський вектор всередині України.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...