Влаштовують "героїчні" сутички: Окупанти поблизу Енергодару імітують бої з ЗСУ, щоб їх не кинули у реальну битву

Російські окупаційні війська деморалізовані та бояться мощі Збройних Сил України. Щоб не вступати у реальну битву з нашими захисниками загарбники вдаються до різних хитростей, передають Патріоти України.

Так, поблизу Енергодара, що у Запорізькій області, окупанти імітують бої з ЗСУ. Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, посилаючись на інформацію української розвідки.

"Особовий склад противника, який розмістився поблизу населеного пункту Енергодар, вигадав оригінальний спосіб, як стати "героями" так званої "спецоперації" та не загинути в Україні", – йдеться в повідомленні.

Окупанти, розташувавшись на території затишного санаторію, але щовечора імітують бойові зіткнення з українськими захисниками. Під час таких зіткнень загарбники нібито "знищують" ДРГ українців, їх плавзасоби та БПЛА. Про це вони гордо рапортують у своїх донесеннях вищому командуванню.

У ЗОВА пояснили, що у разі ведення окупантами такої "героїчної" оборони своїх позицій значно зменшуються шанси використання їх підрозділу на лінії бойового зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт з підрозділами ЗСУ та "героїчна" смерть.

Крім того, за фейкові бої загарбники отримують додатковий боєкомплект, а також грошову винагороду за участь у веденні бойових дій.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...