Окупанти погрожують зупинити Запорізьку АЕС

У Росії продовжують нахабно звинувачувати Україну в обстрілах Запорізької АЕС, за яким насправді стоять окупанти. Тепер у Москві погрожують зупинити роботу електростанції, передають Патріоти України.

Зупинка Запорізької АЕС означатиме знеструмлення Півдня України. Заяву про зупинку роботи АЕС після порції звинувачень у "підготовці Україною провокації" зробили у російському міноборони.

2 енергоблоки можуть вивести у "холодний резерв"

Начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту російських військ Ігор Кирилов заявив, що якщо "Україна не припинить обстріли", то окупанти можуть вивести 5 і 6 еренгоблоки атомної електростанції у "холодний резерв".

Такий крок означатиме зупинку роботи електростанції й, відповідно, знеструмлення Півдня, який електроенергією живить ЗАЕС.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...