Окупанти пошкодили гідротехнічні споруди у Кривому Розі

Російські окупанти 14 вересня завдали терористичні удари по Кривому Рогу. Окупанти пошкодили у місті гідротехнічні споруди. Ударів по Кривому Рогу Росія завдала під час повторної масштабної повітряної тривоги. Вона розпочалася близько 17:00, повідомляють Патріоти України.

Деталі від ОП

Кирило Тимошенко – заступник керівника Офісу Президента – заявив, що Росія скоїла терористичний акт проти конкретного міста.

"В Кривий Ріг сьогодні прилетіли попередньо вісім російських крилатих ракет. Сьогодні російські війська направили максимальну кількість своєї зброї на гідротехнічні споруди. Мета очевидна – спроба створити надзвичайну ситуацію", – заявив Тимошенко.

Він додав, що окупантам байдуже: чи люди залишаться без води, чи місто опиниться у воді. Окупантам потрібна паніка українців. Тоді стає важко приймати рішення. Тимошенко наголосив, що саме тому українці не панікують.

Станом на вечір 14 вересня служби ліквідовують наслідки ракетних ударів. Роботу на місці координує військова адміністрація. В оперативному угрупованні військ "Каховка" повідомили, що скоріш за все ворог вдарив по Кривому Рогу ракетами Х-101 з літаків.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...