Окупанти послаблюють свої позиції на Донбасі, перекидаючи війська на південь України, - офіцер ТрО Луганщини

Офіцер ТрО Луганщини Сергій Шакун розповів, що росіяни не можуть накопичити сили для наступу на українські позиції на Донеччині. Про це він розповів в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Росіяни декілька тижнів тому перекинули велику кількість військ з Донбасу на Південь України. Проте їм же теж потрібно утримувати лінію фронту на Донеччині. Якщо під час боїв за Севєродонецьк та Лисичанськ вони мали досить коротку логістику, то зараз всі їхні логістичні маршрути на Донеччині перебивають Збройні сили України. Їхні позиції значно послаблені". - розповів Шакун.

Офіцер ТрО Луганщини наголосив, що окупанти не можуть накопичити сили для наступу на позиції ЗСУ. "ЗСУ дуже успішно відпрацьовують по складах з боєприпасами та штабам окупантів. Вони не мають тих сил, які вони використовували під час боїв за Севєродонецьк та Лисичанськ. Все, що вони намагаються накопичити відразу знищується нашою армією", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 7 травня

вівторок, 7 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 07.05.24 орієнтовно склали: