Окупанти посилено готуються: Жданов попередив про новий обстріл та пояснив, скільки ракет залишилось в Росії

Військовий експерт Олег Жданов закликав українців не рахувати російські ракети, бо їх в терористів є ще дуже багато. Про це він сказав 27 листопада на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

"Я завжди дотримуюсь думки, що не потрібно рахувати російські ракети. Їх там ще дуже багато. Сказати точно не може ніхто: ні розвідка НАТО, ні наша. Бо у них там є і запаси Радянського союзу і те, що виготовляла РФ - раніше та зараз. Виробництва у Росії працюють у три зміни та клепають ці ракети.

Але різниця між поставками та потребами росте. А тому кількість запасів зменшується. А тому ми зараз спостерігаємо рідші ракетні обстріли. Тепер Росія використовує лише масовані ракетні удари. А тому РФ може виготовляти ракети та накопичувати. До речі, завтра буде відомо, чи накопичили вони ракети для масованих обстрілів", - пояснив Жданов.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...