Окупанти прямують на фронт: Через Маріуполь у західному напрямку їдуть колони ворожої техніки, - радник мера

Через Маріуполь четвертий день поспіль в західному напряму рухаються великі колони військової техникі окупантів. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його даними, в місті залишається обмежений військовий корпус окупантів збедільшого для охорони потенційних віськових об’єктів (порт, заводи, залізниця). "Настрої окупантів "переможними" не назвати. Покинути вже насиджене місце біля моря заради фронту - не найкраща перспектива", - написав Андрющенко.

Також сьогодні радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що до осені в Маріуполі можуть загинути декілька тисяч осіб через вкрай важку епідеміологічну ситуацію. Він вважає, що епідситуація лишається на високому рівні загрози. В липні очікується загострення ризиків розповсюдження холери, а окупанти заперечують її існування.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...