Окупанти провалили наступ поблизу Хромового, - Генштаб ЗСУ

Російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на спробах повного захоплення Луганської та Донецької областей. Протягом цієї доби підрозділи сил оборони відбили 13 ворожих атак. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ щодо оперативної ситуації з російським вторгненням, передають Патріоти України.

Так, на Бахмутському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії західніше Хромового. На Авдіївському напрямку окупанти вели наступальні дії у напрямку населених пунктів Сєверне та Первомайське, успіху не мали.

На Мар’їнському напрямку українські захисники відбили 7 атак противника в районі міста Мар’їнка.

На Лиманському напрямку протягом доби противник наступальних дій не проводив.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...